Konst-igt plagg

Konst på kläder
Min konst på t-shirt

Konst-igt plagg
Känns riktigt bra att se mitt konstverk på en t-shirt. Det är Indian Ink Tangle och tar 8-10 timmar att skapa, från skiss till färdigt alster bakom glas och ram. Varje djur/byggnad har ett unikt mönster som jag skapar själv. Min konst: www.ib-art.se

Och?
Konstverket på dörren… Och? .. har fotograf Björn Ericson kreerat, www.beric.se

Vad gillar du för slags mönster? Kul om du svarar så andra törs haka på.

 

1841total visits,3visits today

En reaktion på ”Konst-igt plagg

  1. Dina Indian Ink Tangle fungerar strålande på ex en t-shirt. Jag gissar att fortsättning följer. Vem kan motstå de bild du har på t-shirten? Det skulle vara intressant att få läsa lite om konst här på tråden/sidan. Grattis till en mycket fin kombination 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.