Älskar, älskar inte…

”Älskar, älskar inte…” Minns du den där leken? Som barn körde vi den på någon som hjärtat klappade för. Vi drog av blombladen på en prästkrage och för varje blad sa vi ”Älskar” och ”Älskar inte”. När sista blombladet drogs var det avgörande om personen ifråga älskade oss eller inte.

Prästkrage
Älskar, älskar inte…

Har du tänkt på att när det gäller alla möten vi idag utsätts för, kan du byta ut orden mot ”Gillar” och ”Gillar inte”… MEN… nu är du vuxen och oavsett om du gillar en person eller inte så är det ett professionellt bemötande som gäller!

Du behöver inte fika eller äta lunch frivilligt med en person du inte gillar, MEN du kan uppföra dig professionellt i alla lägen.

Berätta gärna om hur du agerar i en liknande situation.

Total Page Visits: 4593 - Today Page Visits: 1

1 tanke kring ”Älskar, älskar inte…

  1. Att vara den som blir ställd utanför skapar alltid en negativ stress. Men för att klara situationer där jag inte blir vald finner jag två möjligheter. Den som inte väljer mig förlorar något, vad vet han/hon inte? Den som ställer mig åt sidan upplever jag är den som egentligen saknar mig men som inte vågar ta steget att närma sig, just mig. I grunden är livet för kort för att vi skall skuldbelägga oss själva att inte räcka till. Du människa är tillräcklig i alla delar, inte sant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.