År 2021s början

År 2021 börjar en vecka in med kaos i USA. Det är både tråkigt och upprörande med vad som skett och samtidigt är det en pågående pandemi, med utegångsförbud där dessutom.
Jag upphör aldrig att förvånas över folks sätt att agera och reagera när det gäller masspåverkan.

Vad gäller mig själv ser jag fram emot ett nytt år och att vi går mot ljusare dagar. Det gäller att plocka fram det positiva i tankar och agerande, tänk på det.

Själv har jag börjat med 20 minuters meditation varje morgon och kväll. Det är en ny upplevelse men både skönt och avstressande. Kan verkligen rekommendera att du testar du också. Har några CD:n med ledda meditationer såhär i början. Det underlättar.

Jag har även fått sms från fd elever jag haft i mellanstadiet, som önskar både God Jul och Gott Nytt År. Det känns underbart och berör i såväl hjärta som själ.

Om du känner dig stressad av tillvaron så kan jag ge dig några tips för att avleda det. Du kan läsa mer i min senaste bok som går att köpa direkt av mig. Det tjänar du på, då inga mellanhänder ska ha sin del, som gör att priset stiger.

Tidigare pris var 120 kr + porto … nu kan du få köpa den för endast 99 kr + porto … det är min Nyårspresent till dig 🙂 Boken ger små tips och en del lätta övningar när livet känns en aning tungt. En kort peppande text finns på alla vänstra sidor och en bild på alla högra sidor, som du kan måla av dig dina känslor på när du läst texten. Läs mer om boken – och se bild – under fliken om mina böcker på min blogg.

Beställ direkt och få uppgifter av mig om inbetalning.

God fortsättning! Ta hand om dig under denna pandemi.

Total Page Visits: 620 - Today Page Visits: 1

1 tanke kring ”År 2021s början

  1. Grattis till en stund av meditation. Det är sådant som verkligen behövs i dessa tider. Så låt oss hoppas att medborgarna förstår pandemi-hotet mot var och en och tänker både på sig själva och sin omgivning. Antikroppar är inte ett friskintyg som många tycks tro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.