Återkoppling fungerar krasst

Kämpaglöd
Ge aldrig upp

Återkoppling fungerar krasst
Jag upphör aldrig att förvånas… fast när det gäller återkoppling från människor som lovar att göra det… och inte gör det… undrar jag en sak: SKÄMS NI INTE?!

Detta händer titt som tätt och jag hör flera som tycker det är grymt oartigt. En del har bett om rekommendationer efter lyckade insatser. Folk lovar… inget händer! Vari ligger problemet… egentligen?

Klena ursäkter
Andra har tagit kontakt igen, men bara för att få höra en massa klena ursäkter… och det värsta av allt… ett nytt löfte! Som inte hålls – givetvis!

Uppfostran – avsaknad av densamme
Hör flera som anser att detta beror på ”Dagisgenerationen”. Alla hörs och syns, den som skriker högst får igenom sitt. Alla drunknar i ljudvolymen och ingen orkar lyssna på andra.

Ibland var det bättre förr – gällande uppfostran och respekt
Det fanns åtminstone en respekt en gång i tiden. Respekt för den äldre generationen, respekt för lärare, respekt för den som kunde mer och delade med sig av kunskaper.
Framför allt – uppfostran existerade! Måhända inte så rolig för en del alla gånger, men lik förbaskat fick de flesta av oss lära vett och etikett!

Det är aldrig försent att lära om
Antar att du som känner igen dig i beteendet inte skulle vilja råka ut för det själv!
Tänk till… gör om… gör rätt. Återkoppla, tacka, visa respekt! Håll löften!

Total Page Visits: 5672 - Today Page Visits: 3

1 tanke kring Ӂterkoppling fungerar krasst

  1. Återkoppling. Ett ord som inte har så stor betydelse i dagens samhälle. Inom de flesta områden ger ”man” löften som jag tror aldrig var meningen att hålla. Det jag blir förvånad över är människors kyla. Ett löfte som inte infrias skapar många ledsamma följder. Är det så att kylan numera är så stark att vi inte bryr oss när vi skadar andra? Vad säger du som läser detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.