Att våga är att leva

Jag hör många som säger att de inte vågar byta jobb eller börja plugga. Värre är att höra att de inte vågar göra slut/ta ut skilsmässa för att de blir ensamma eller måste dela villa och bil.

Att våga är att leva! Att våga är att utmana sig själv och upptäcka nya sidor hos sig själv, att växa som människa helt enkelt.

Fråga dig själv: ”vad är det bästa som kan hända?”
Tänk positivt!

Ta hjälp av en coach om du inte vet vad det är som sätter stopp för dig mentalt sett. Känslomässigt är en helt annan sak då det ofta är skam och skuld som sätter stopp. Då är det bäst med en samtalsterapeut eller psykolog.

Det viktiga är när du känner att något nytt behöver hända i ditt liv, att det är dags att ta ett nytt steg, att du vågar göra det. Väldigt vanligt är att tanken efteråt är ”varför gjorde jag inte det här tidigare?”

Våga… lycka till på din nya väg i livet.

Total Page Visits: 704 - Today Page Visits: 1

1 tanke kring ”Att våga är att leva

  1. Att våga leva? Jag skulle vilja lägga in att våga leva måste betyda att jag vågar hela vägen ut. Våga njuta av livet. Våga värna om varandra. Våga uttrycka sig. Våga stå för sina värderingar. Först då tror jag att våga leva får en riktig innebörd. Om jag vågar leva? jag hoppas det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.