Corona – rädslan den skapar

Igår fick jag uppleva att folk jag mötte när jag var ute, antingen bytte sida eller gick flera meter extra förbi mig. Överallt breder rädslan ut sig och faktum är att jag påverkas av den själv.
Rädsla smittar verkligen!

Jag tar promenader och ser själv till att jag inte är i närheten av folk. Måste jag åka kommunalt så tar jag tunnelbanan och ser till att vara i en vagn där det är lite folk. Promenerar hellre om det går. Bussar undviker jag.

Min ena dotter har meddelat att hon helst ser att jag, och min särbo, undviker folk och ber mig säga till om vi behöver ha något uträttat eller handlat. Vi är båda i riskzonen… hemska tanke!

Hur gör du? Hur upplever du din vardag?
Skriv gärna här, du kan vara anonym givetvis.

Total Page Visits: 432 - Today Page Visits: 2

En reaktion på ”Corona – rädslan den skapar

  1. Det är lätt att förtvivla. Särskilt de utsatta grupperna kan känna att man tappar fotfästet. ”Man” tillhör en oprioriterad grupp. Det som aldrig skulle ske, sker just nu, grupper ställs mot varandra. Trots allt gäller att hitta de små glädjeämnen som står att finna. Ljuset i tunneln finns därborta hur svår vägen dit än ter sig. Alla kommer förvisso inte dit men räkna inte ut dig själv i förtid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.