En stunds vila – då behövs vi

Bild: Inga-Britt IB Gustafsson

Ibland drabbas vi av något som gör att vi behöver en stunds vila från vardagen ett tag. Känslan av att kroppen inte orkar, att allt blir som en blöt filt. Då behöver vi dra oss undan ett tag, vila och fokusera enbart på oss själva.

Dra upp oss själva på land, bara få vara. Hämta nya krafter och inse att ensam inte är stark. Då om någonsin behöver vi andra som hör av sig, som kommer och kollar läget, som visar att vi betyder något. Bara en sådan känsla kan påskynda processen.

Så tänk på det, när någon inte själv tar kontakt betyder det oftast att man inte orkar göra det. Många drar sig på grund av att inte vilja störa eller för att det väcker egna rädslor.
Tänk då såhär: Vem har det värst? Hur skulle jag vilja ha det om det vore jag? Då blir allt mycket enklare. Och en sak till, du kan aldrig vara till besvär!

I nöden prövas vi alla!

Total Page Visits: 411 - Today Page Visits: 1

1 tanke kring ”En stunds vila – då behövs vi

  1. I nöden prövas vi, så sant. Min erfarenhet säger att vi måste vara öppna och ta emot den energi vi får. Jag har själv många gånger inte förstått en hjälpande hand. Men man lär ibland den hårda vägen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.