Framtiden utan corona

Jag har funderat på hur framtiden kommer att bli när corona har avklingat. Vad jag avser är egentligen: kommer vi ha lärt oss något av corona? Vad tror du? Vad skulle du vilja att vi tog till oss som en ny lärdom? Vad är det som gör att du tycker så? Det skulle vara intressant att få läsa era tankar om det.

Kommer vi människor att förändra vårt sätt att jobba? Att förändra förhållningssättet till andra? Kommer vi att vara mer öppna och våga prata mer med okända? Kan kontaktlösheten ens försvinna till stor del?

Intressanta frågeställningar. Arbetsgivare; kommer de att ha personal som arbetar hemifrån i större utsträckning? Vad blir kontentan av det för både företag och personal? Arbetsmiljön och hur lätt fritid och jobb smälter samman är några punkter som är nog så viktiga, förutom det mänskliga mötet. Kommer personal att åka in till kontoren för att ha möten, men arbeta hemifrån?

Vad tror du? Vad tycker du skulle vara bra och mindre bra? Vad gör att du tycker så? Utveckla gärna svaren.

En framtid utan corona låter underbar. Samtidigt måste vi vara medvetna om att detta inte är den sista pandemin. Det är den krassa verkligheten.

Var rädd om dig under denna pandemi. Fundera på frågeställningarna ovan och kom gärna med egna.

Total Page Visits: 995 - Today Page Visits: 2

1 tanke kring ”Framtiden utan corona

  1. Låt oss hoppas att de positiva följderna av pandemin kvarstår när allt är över.
    Jag hoppas att vi kommer närmare varandra. Att vi talar till varandra. Att vi respekterar varandra och anstränger oss förstå varandra. Att vi går vidare med en större tolerans och att vi bejakar det öppna samtalet. Det är mycket jag hoppas. Jag skall göra min del i detta och anstränga mig för att göra just det som berikar oss, ung som lite äldre, och ger oss ett rikare liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.