Glädjen i tillvaron

Gissa om jag känner glädje! Vad det beror på? Detta till exempel:

1. Mitt ena barnbarn har fyllt 13 år. Jag har köpt akvarellpennor och akvarellpapper. Vi skapar nämligen ihop och hon har testat lite av varje, tills upptäckten med akvarellpennorna kom 🙂

2. Mitt nya kök blev så mysigt! Nya skåp, fronter, sidor, lister, såååå häftigt!

3. Jag har fått ett nytt liv! Efter vetskapen att bröstcancern är väck känns vardagen mer som en ny dag med guldkant. Det är först när vi står inför Döden som vi börjar leva!

4. Jag är pensionär, men jobbar ändå mot skolorna då jag trivs med det och för att fler vuxna behövs. Jag tycker mest om att prata känslor och livskunskap med eleverna. Det är uppskattat, många saknar att få berätta och att någon lyssnar.

5. I morgon ska jag till IKEA och köpa en ny kökslampa. Det blir en med 3 spotlights, i stål som matchar dörrhandtagen på skåpen.

Du som läser detta… vad är du speciellt glad över just nu? Skriv gärna här på sidan så vi får dela den glädjen med dig 🙂

Total Page Visits: 1202 - Today Page Visits: 2

1 tanke kring ”Glädjen i tillvaron

  1. Glad just nu? Att livet trots allt varit vänligt mot mig. Känner en tacksamhet då jag vet att det hade kunnat vara mycket sämre. Och dina ord som beskriver det vardagliga och glädjen över det ger också mig styrka och glädje. Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.