Hallååå Livet…

Klar med min strålning efter bröstcanceroperationen. Jippiii!
Hallååå Livet… vad väntar om hörnet?

Försäljningen av min nya feelgood-bok rullar på. Jag säljer själv, har inget förlag i ryggen. Anlitade ett tryckeri, betalade och kavlade upp ärmarna, spottade i nävarna och körde marknadsföring varthän jag än gick när böckerna anlände för en vecka sedan *s*

Ska även börja se mig om efter jobb i skolor under 2-3 dagar i veckan. Vill helst arbeta som speciallärare då många har det tufft och inte hänger med pga olika funktionsnedsättningar. Jag avlastar även lärarna så de kan jobba med utbildning i klassrummen utan för många avbrott.

Hösten sprintar på. I går morse, när jag skulle till sjukhuset kl 8, var det -2 grader ute! Brrr! Kyla och halka på ingående… jag vänjer mig aldrig. Känns bara jobbigare för varje år.
MEN… det gäller att plocka fram det positiva i tillvaron. Det går alltid att hitta något.
Igår t.ex. sa jag till en kvinnlig och en manlig polis att jag var glad att de fanns och att de orkade med tanke på deras vardag. De blev jätteglada!
Så lite behövs för att glädja andra medmänniskor 🙂

Börja du också, börja direkt! Du får så mycket glädje och fantastiska leenden tillbaka… och du boostar ditt ego med lycka och universell kärlek.

Total Page Visits: 655 - Today Page Visits: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.