Händelser kommer och går

Vädret
Åskan kommer och går mellan regnskurarna. Det känns konstigt med stora hagel under sommartid. För att inte prata om hur ont de gör om man har oturen att få dem på sig.

Strålning i Västerås
Nästa sak i mitt liv som snart kommer är resor till Västerås för att få strålning varje vardag under tre veckor. Detta måste ske efter min bröstcanceroperation som skedde 10 juni. Det är långa köer i Stockholm, och på grund av det sänds patienter både till Växjö och Västerås.

Positivitet
Det gäller att tänka och agera positivt. Fördelen är att jag kommer igång och blir klar snabbare. Jag får även se Västerås, en ny bekantskap, och ett miljöombyte skadar aldrig.

Promenader
Varje dag är jag ute och går. Promenader på 1-3 timmar är inget ovanligt. Jag tar det lugnt och iakttar mycket. Satte mig på en bänk vid öppet vatten igår och började skriva i ett block. Är på gång med min nästa bok. Även i Västerås kommer jag att skriva och fördriva tiden med läsning och promenader.

Hoppas din sommar har varit avkopplande och trevlig, kära medmänniska och läsare.

Total Page Visits: 1651 - Today Page Visits: 2

1 tanke kring ”Händelser kommer och går

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.