Hej fina medmänniska

Önskar dig en ny dag i kärlekens och medmänsklighetens tecken.
Om du och jag börjar tänka, prata och agera empatiskt kan vi sprida mer glädje, omtanke och leenden omkring oss. Du och jag måste starta annars händer inget.

Börja med det lilla enkla i din närhet och vardag. Snälla ord, tacka, hjälpa, le. .. det räcker långt. Det där samtalet du tänkt på som aldrig blir av, sända ett vykort, köpa Situation Stockholm för 100 kr, köpa en macka och kaffe till en hemlös, bli fadder… listan kan bli lång med idéer när du väl börjar.

Glöm inte att visa din omtanke och kärlek till dina närmaste. Det är lätt att ta dem för givna. … och du. .. var rädd om dig under denna pandemi 💕

Total Page Visits: 141 - Today Page Visits: 2

1 tanke kring ”Hej fina medmänniska

  1. Att tänka på sina mindre väl beställda medmänniskor är en önskan. De som numrera ofta utan egen förskyllan hamnat utanför, tänk på dem. Vet inte om ”reklam” för en grupp passar här, men jag gör ett försök. Den ideella föreningen ”Vid Din Sida” stöttar och hjälper åldersrika medmänniskor som hamnat utanför. Det är ett fantastiskt arbete de utför i arbetet för de som av olika anledningar hamnat där samhället inte mäktar med att stödja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.