Ibland var det bättre förr

Det känns som om sommaren sprintar förbi i år. Det är som om jag inte hinner med i rushen; jag menar… tiden verkar gå fortare ju äldre jag blir!

Jag kom ihåg när min mamma sa så till mig en gång… för länge, länge sen. Vila i frid, älskade mamsen! Jösses, du dog 2004 på sommaren, en dag i juli orkade din kropp inte längre med cancern. Apropå att tiden sprintar…

Det är sommar nu. ”Sommar, sommar, sommar” 🙂 … minns du? Den klassiska signaturen till radioprogrammet ”Sommar”. Skriven av Sten Carlberg. Inspelad 1952 av Åke Jelvings orkester.
Ibland var det bättre förr! 🙂

Likadant med ”Tio i topp” 🙂 … minns du? Tio i topp var Sveriges Radios första topplista för musik, och sändes mellan 1961 och 1974. https://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_ettor_på_Tio_i_topp
Ahhh… det var tider det! Ligga och lyssna och spela in på rullbandspelare.
Ibland var det bättre förr!

Även om det ibland var bättre förr, så gillar jag att se framåt. Precis som Kersti Adams-Ray 🙂 … minns du? Hon har hörts i program som ”Tio i topp”, ”Tonårsträff” och ”Min Soldat”.
https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/771086

Men du… visst får vi vara lite nostalgiska emellanåt? 🙂

Total Page Visits: 1215 - Today Page Visits: 1

1 tanke kring ”Ibland var det bättre förr

  1. Vi åldersrika minns att mycket var bättre förr. Inte lika komplicerat som idag. Många gånger var ”man” nöjd med det lilla och enkla. Visst skall vi se framåt som du säger, men för att komma framåt behöver inte nostalgisk erfarenhet vara fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.