Jag har fått ett nytt liv

Cancertumören är bortopererad, lymfkörtlarna friska och inget elände har spridit sig! Hurra 🙂

Tankar och funderingar
Det är många tankar som har virvlat runt i skallen de senaste fyra veckorna. Det känns som en evighet, samtidigt har det gått fort! Ena minuten kommer tankarna nattetid, nästa gång slår de till under dagtid, när jag minst av allt anar det.
Tankar på döden, givetvis, inte så konstigt. Men samtidigt ett planerande inför en framtid som ter sig annorlunda.

Dödsbesked och hantverkare
Häromdagen, när jag hade hantverkare hemma, fick jag ett sms på mobilen om att en älskad morbror gått bort. Kommer aldrig att glömma känslan. Någon måste ha skrivit till fel person, tänkte jag, men samtidigt gjorde det oerhört ont och själen grät ikapp med hjärtat.

Annorlunda känsla
Det har uppkommit en ny, annorlunda känsla, efter förra veckans läkarbesök. Jag lever! Jag får fortsätta ett tag till! Jag får leva ett tag till!
Vilken känsla! Nu har jag påbörjat mitt nya liv 🙂 Ska ta tillvara på vareviga sekund!

Stötta en medmänniska
Stöttar en fd arbetskollega som har drabbats av cancerbesked. Han miste sin kära hustru för 2 år sedan; i cancer. Han undrade hur jag orkade vara så positiv och även tänka på honom. Mitt svar: ”Vi sitter i samma båt. Hur vore det om vi rodde tillsammans?” Han uppskattade det.

Du… ja just du, som läser detta… har du någon erfarenhet eller allmän tanke att dela med dig av så är du mer än välkommen att skriva här 🙂

Total Page Visits: 820 - Today Page Visits: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.