Känns det instängt?

www.ib-art.se

Känslan av instängdhet
Ibland kan tillvaron kännas instängd. Du vill göra något annat, något nytt eller vet inte vad, bara att det måste ske en förändring.
Kanske har du funderat länge och drömt om något speciellt, men vågar liksom inte ta steget mot din dröm. Men du, allvarligt, om du inte vågar så kan det aldrig ske en förändring. Om du aldrig vågar kan du aldrig slippa din instängda känsla.

Visualisera – våga växa
Om du visualiserar (fantiserar) din perfekta dröm, ser allt framför dig, förnimmer dofter och ljud… våga ta steget mot det härliga… våga växa!
Starta ditt eget företag, sök drömjobbet, gå den där kursen, lär ut till andra vad du kan. Men gör det NU! Låt inte tiden gå, åren lägga sig under dina fötter, och ångra att du aldrig provade!

Få till strukturen med hjälp av coachning
När du behöver få struktur på vad, hur, när, vem/vilka, vart… då kan du vända dig till mig. Som certifierad ACC Coach ställer jag de frågor du själv har svaren på – fast du inte tror det – och ordnar de övningar du behöver ta till för att inse att du kan, att du vill, att du vågar… och att det kommer att kännas bra!

Vad väntar du på? Go 4 it! 🙂

Total Page Visits: 814 - Today Page Visits: 1

1 tanke kring ”Känns det instängt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.