Kraftstenen

Stress, hets och jäkt är något av det vi möter i våra dagliga liv. Möten med människor som ställer krav vilka vi kanske inte alltid kan uppfylla. Kraftstenen kan vara en del av vägen till lugn och harmoni. Den stärker dig, ditt välbefinnande och ditt liv. Färgerna och mönstren är meditativa och avstressande.

När du håller i din kraftsten ger den dig en känsla av frid och helhet, något som också påverkar relationen till dina medmänniskor.

Färgerna på stenarna påverkar också vilken du fastnar för. Du kanske behöver kraftfull energi? Då väljer du automatiskt något åt det röda hållet. Kanske söker du lugn och ro? Då dras du gärna till blått eller grönt.
Du kan påverka ditt eget humör med färger och de visar även andra människor hur du känner dig för tillfället.

Passa på att unna dig en vacker sten, se på den, ta på den, le och känn din egen kraft växa inom dig genom att säga: ”Jag kan, jag vill, allt kommer att bli bra”. Stärk dig själv på det viset, med ord och handling.

Stenarna är skapade av mig, konstnär och livscoach, Inga-Britt IB Gustafsson, som har lång erfarenhet och kunskap av att ge livets baksida trygghet och framtidstro.

Stenarna kan du köpa av mig direkt: ibgustafsson@comhem.se
De finns att se under www.ib-art.se och under Instagram: artbyib

Total Page Visits: 919 - Today Page Visits: 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.