Min tatuering har väckt känslor

Tatoo
Jag och min tatuering.
Foto Björn Ericson www.beric.se

Min tatuering har väckt känslor
Min tatuering ”Draken Elliott” , 16 cm, fyller 13 bast i augusti! Jösses, vad tiden gått fort! Minns det som igår, reaktionerna på den arbetsplatsen jag var anställd på då. En del män tyckte det var tufft gjort, andra att de aldrig skulle tillåta sin fru att göra så.

Ett är klart – den har väckt känslor genom åren.

Spanien
När jag var till Spanien det året, hos släktingar, väckte tatueringen uppståndelse. Det var många i affärer och ute på bygatorna som både förfasade sig och som visade ett genuint intresse. Det var riktigt kul!

Vad har du för tatuering/ar? Berätta för oss andra här vad du upplevt.

Total Page Visits: 2718 - Today Page Visits: 3

1 tanke kring ”Min tatuering har väckt känslor

  1. Den är fräck din tatuering. Jag måste säga att jag egentligen inte gillar tatueringar. Skälet är att många kroppssmyckar sig på ett ganska märkligt sätt. För mig är det helt OK med något som har en tanke bakom, men denna enorma mängd med färg och bilder från foten till huvudet, varför? Jag tillåter mig själv att vara lite grinig i den här frågan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.