Mobilsamtalet från skolan

Jag har något riktigt mysigt och roligt att berätta.

I början av veckan ringde mobilen, men jag svarade inte för det är många säljare som ringer just nu. Men, direkt efter att signalerna hade tystnat så ringde det igen. Då svarade jag.
Det första jag hör är en massa tjoanden och skratt. Fattar ingenting! Sen kom det fram vad det var. Mina tidigare elever som jag hade på senaste skolan jag var på, de ringde mig från fritids.
Nu undrade de när jag skulle komma och hälsa på Gissa om det värmde i hela kroppen! Jag sa att jag kunde komma en dag i veckan, men visste inte direkt när. Ett otroligt jubel hördes!

Sagt och gjort… igår var jag till skolan. Väntade utanför tills sista lektionen var slut, för jag ville inte störa. Nu har de börjar åk 4 och har flera ämneslärare istället för en klasslärare.
Jag höll på att rasa omkull av alla som rusade fram och ville ha en kram. En av flickorna sa att jag hade blivit liten… hahaha… nääää, det var snarare hon som hade växt en hel del under sommarlovet.

Jag följde med dem till fritids och var där med dem under 2,5 tim. Vilken ljudvolym! Men, vad mysigt! Massor av smårum för olika aktiviteter samt ett större för pingis. Skaparrum, musikrum, teaterrum, målarrum, dataspelsrum… det var under hela skolan, i källaren, och det tog liksom aldrig slut 🙂 Otroligt läckert!
När jag hade dem i åk 3 och även som speciallärare efter det, så var de på ett annat fritids. Mellanstadiet har dessa stora ytor och det tyckte de alla var jätteroligt.

Lovade, givetvis, att komma tillbaka igen. I morgon? frågade flera. Nej, sa jag, det blir roligare om det går lite tid emellan.

Så var min dag igår… den var sååååå underbar! 🙂

Total Page Visits: 697 - Today Page Visits: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.