Mötet mellan människor

Mötet mellan människor
Har du någon gång tänkt på mötet mellan människor och dess betydelse? Det är fascinerande med möten.
Ibland känns det som jag har träffat och känt en människa fast det är första gången vi ses.
Det kan vara både positiva och negativa vibrationer.

Liv efter detta – tidigare liv
Jag som tror på ett liv efter detta – och att vi levt flera liv tidigare – får då en känsla av att vi setts i ett tidigare liv och har med oss vibrationer av positiv eller negativ energi från det. Hur kan vi annars förklara detta fenomen, då det är första gången mötet mellan människor sker?

Dödsfall
Det har skett dödsfall under Julhelgen och för två veckor sedan. En begravning har skett och nästa blir på fredag nästa vecka.  Vid dess tillfällen finns stunder av tankar. Ett bland många är just mötet. Jag är glad att så skedde senast. Jag var på sjukhuset tidigare. Sex dagar innan Döden gjorde entré pratade vi i telefonen om att ses igen… det blev inte så.

Tankar tänkta – tänkta tankar
Vi människor lever som om vi vore odödliga. Stressar, hetsar, presterar, levererar… stanna upp! LEV! Njut av kärleken till nära och kära. Döden kan inträffa när som helst, var som helt, hur som helst.

Mötet mellan människor är det finaste som kan ske. Tyvärr gömmer sig många bakom datorskärmar, mobiler, paddor… titta bara hur det ser ut i kommunala färdmedlen.

Jag ser en fara i detta med för mycket maskinellt och för lite mänsklig kontakt. Socialt är det förödande och kan öka avståndet mellan människor. Det är så lätt att skriva saker som lätt missuppfattas… det är enklare i ett möte då vi kan avläsa kroppsspråk och mimik. OCH speciellt att vi kan rätta till eventuella misstolkningar direkt!

Hur tänker du i denna frågeställning?

Total Page Visits: 2884 - Today Page Visits: 1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.