Nu är jag tillbaka igen

Det tar alltid tid när man har hantverkare hemma. Det inträffar oftast oförutsedda saker som förlänger arbetstiden.

Vilket oväder vi hade häromnatten! Det regnade så kraftigt att jag trodde rutan skulle gå sönder. Har aldrig hört slagregnet på det sättet tidigare. Det var minimalt med åska men desto flera dubbel- och trippelblixtar.
Jag lovar att jag inte var kaxig på 7e våningen när det blixtrade överallt.

Men… från det till sommarens värme med otroligt blomstrande överallt, vill jag ge er denna bild som ögonfröjd.

Bild: Inga-Britt IB Gustafsson

Var rädda om er under corona-pandemin, för den är lömsk. Ingen går säker! Luras inte att tro att det bara är äldre som drabbas. Jag vet om både ungdomar och 40-åringar som drabbats. Så tänk efter ordentligt innan ni tar någon form av risk, det är för tidigt ännu.

Total Page Visits: 815 - Today Page Visits: 2

1 tanke kring ”Nu är jag tillbaka igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.