Presidentval och snöstorm

Snökaos
Snöoväder idag i Stockholm

Idag har det verkligen snöat av bara attan! Fullständigt snökaos. Bussar som övergavs på de mest otroliga sätt, bilar med sommardäck (!) trängsel, stress och köer överallt.

Själv fick jag vända vid Gullmarsplan där bussen inte gick överhuvudtaget på grund av oplogade vägar. Det var bara att ringa och meddela att jag inte kom in till jobbet, men jag lär knappast ha varit ensam om detta kaos.

Nästa kaos över världen skedde under morgonen då Donald Trump slog Hillary Clinton och blir nästa president! Själv hade jag aldrig trott på honom, samtidigt är jag inte förvånad då det råder missnöje i USA.

Vi lär få se vad det kan bli för svallvågor i Tyskland och Frankrike när de ska ha val, därefter väntar Sverige (om 2 år).

Presidentval och snökaos var de stora nyheterna idag.

Vad tycker du om dessa två nyheter idag?

Total Page Visits: 3637 - Today Page Visits: 1

2 tankar kring ”Presidentval och snöstorm

  1. Snön ja, vilket elände skotta, skotta fram bilen. Hm man ska nog inte ha en bil, eller? Mera vårvindar och sol, tackar!
    Donald Trump, ja jösses vilket liv det blev. Svenska folket chockades. Jag som trodde chock stod för något annat? Nå snabbt uttalade sig ett stort antal förståsigpåare hur eländigt det skulle bli. Det var inte många som ville vänta med sina domedagsprofetior.
    Nu kan jag konstatera att Trump backat på väldigt många saker han pratade om i sin kampanj. Jag hoppas innerligt att det svenska folket hämtat sig från den sk chocken?

    1. Ja du, Björn, det är bara att vänta och se vad som kommer att hända i USA. Ingen vet i dagsläget. President Donald Trump är oberäknelig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.