Puma och Diva – min gode väns fina hundar

Hundar
Puma till vänster och Diva.
Puma är barn till Diva.

Puma och Diva vinner prestigefyllda priser runt om i Europa. Riktigt roligt att de har så kul med sin matte. Min gode vän har en ypperlig hand med hundar och har lika roligt som Puma och Diva på tävlingar och utanför banan.

Jag minns när Puma var valp. Vad fort det har gått! Det blev många valpar som såldes till seriösa köpare. Allt kollades upp noga av min vän Yvonne för det var viktigt att de kom till bra hem med både fast hand och kärlek.

Själv är jag mer för katter. Hund kräver mycket jobb och det har liksom inte passat in i mitt liv med den passning och skötsel som krävs.

Vad har du för djur?

Total Page Visits: 4809 - Today Page Visits: 5

1 tanke kring ”Puma och Diva – min gode väns fina hundar

  1. Jag känner starkt för kontakten med en hund. Har ägt ett par under livsresan och det har alltid varit ett fantastiskt sällskap. Tryggt, roligt, vänskapligt. En oerhört fin gemenskap som alltid är oerhört stark och trygg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.