Rosor till sjukvårdspersonal

Bild: Inga-Britt IB Gustafsson

Det svåraste och mentalt jobbigaste yrke just nu måste ändå vara inom sjukvården. Jag känner till några som arbetar som sköterskor och ambulansförare. Ni är värda tusenfalt med rosor! Rosor, rosor och ännu mera rosor. HUR ska vi alla kunna tacka er egentligen!

Tänk dig själv att ha ett yrke där du varje dag sliter långt utöver normal arbetstid, där du ser människors ångest och rädsla, där du ser folk som dör.
Låt dem alla slippa sina studieskulder! Låt dem få bättre löneförmåner.

Hoppas verkligen att ni alla får en chans till sommarsemester i år… för att orka fortsätta efter att ha laddat era batterier.

Vad skulle vi alla göra utan er professionella kunskap och hjälp? TACK för att ni finns, för att ni orkar och för att ni finns där trots er egen personliga oro för att bli smittad och/eller ta med er smitta hem till era familjer.

Du som läser detta… fortsätt att ta ditt ansvar så vi alla kan hjälpas åt att stötta sjukvårdspersonalen. De behöver verkligen inte belastas mer OCH det skulle kännas tryggare att de orkar om vi själva har oturen att bli sjuka och hamna på sjukhuset!

Total Page Visits: 740 - Today Page Visits: 2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.