Samtal från elever

Det ringde…ett okänt nummer så jag svarade inte. Det är många säljare som brukar terrorisera nuförtiden.
Men… det ringde direkt igen och det brukar inte säljare ägna sig åt. De ringer snarare upp någon annan.
Jag svarade och hörde ett flertal röster som ropade hej i en salig röra. Det tog ett par sekunder sedan förstod jag… och log.
Det värmde kolossalt inombords! Speciellt eftersom jag tillhör riskgruppen ”äldre” (blir 67 bast i höst). Eleverna hade högtalartelefonen på och sa att de skulle till fritids, men ville ringa och tala om att de saknar mig.

Jag hade uppdrag som speciallärare fram till Sportlovet. Med tanke på corona gör det ingenting just nu.

Jag fick tala om varför jag inte kan komma och hälsa på nu som jag lovade dem. De förstod precis. De fick även höra från mig hur glad de gjorde mig med samtalet. En och annan ”hemlis” berättades för mig också, men de är som sagt konfidentiella, så ni läsare får inget veta.

En sak är säker i alla fall… ge omtanke & kärlek och du får tillbaka 🙂

Total Page Visits: 993 - Today Page Visits: 4

En reaktion på ”Samtal från elever

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.