Ständig oro under pandemin

Det stiger med oro och olust hos familj, vänner och bekanta när pandemin nu ökar efter sommaren. Det var väntat med en ökning när kylan kommer och vi är inomhus mera.

Arbetsgivare
Tyvärr anser en hel del arbetsgivare att deras anställda ska infinna sig på arbetet igen istället för att jobba hemifrån. Jag begriper inte hur de resonerar. Drabbas deras personal av covid-19 på grund av att de måste trängas både på arbetet och via resor fram och tillbaka, lär det inte precis gå bättre för företaget ifråga.

Höstlovet
Tyvärr igen… nu begriper jag inte hur tusan människor resonerar som flyger utomlands när det är värre där just nu än i Sverige! Att utsätta sina barn för det dessutom, anser jag är oansvarigt! Även Tegnell säger att det finns risk för att hamna i karantän utomlands eller bli allvarligt sjuka. Turister har knappast förtur inom sjukvården utomlands, och som dessutom redan är hårt belastade.

Lev nu
Njut av livet hemma i Sverige istället. Lär er att umgås inom familjen på ett vardagligt plan. Se nyttan och glädjen – och ta tillfället – att lära känna varandra på ett djupare emotionellt plan. Nu om någonsin finns den möjligheten. Ut i naturen, prata, prata, prata… lyssna, lyssna, lyssna på varandra. Skratta mycket, spela spel tillsammans… skippa TV och dataspel.

LEV NU!
Total Page Visits: 400 - Today Page Visits: 1

1 tanke kring ”Ständig oro under pandemin

  1. Lev nu är en god uppmaning. Det är väl det enda alternativet? Men lätt är det inte. Ibland får jag en stark känsla av att stå i väntrummet, väntande på vad?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.