Vägen visar vägen

På väg
Jag har gått på en landsväg… Foto: www.fotoakuten.se

Edvard Persson 1939
Vem minns inte låten ”Jag har bott vid en landsväg i hela mitt liv…” med Edvard Persson, år 1939.

Säkert har du gått på en landsväg åtminstone, precis som jag. Vad tänkte du då? Vägen tar vägen någonstans, men vart tog du vägen i dina tankar där du gick? Går du så än idag?
Vad tänker du på nu?

… eller…

Kan du klara av att koppla bort allt, och då menar jag ALLT, och enbart koncentrera dig på nuet?  Kan du enbart vara i din egen tystnad, i den så kallade ”tomma lådan”? Då är du något stort på spåren! Berätta gärna här på sidan och dela med dig av din egen visdom.

Total Page Visits: 2106 - Today Page Visits: 1

1 tanke kring ”Vägen visar vägen

  1. Jo jag har vandrat på den tomma ödsliga grusvägen några gånger. Just då det är tomt på medmänniskor och naturen kommer nära. Tystnaden, knastret av grus under fötterna. Tankarna far och livet består av allt och intet. Ja, just då kan jag tycka att jag lever.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.