Vänd det negativa

Virvlande livsglädje – min konst i akryl ses under www.ib-art.se

Vänd det negativa till virvlande livsglädje
Det går väl inte, tänker du nog. Jo då, det gör det visst!
Vare gång du känner eller tänker något du mår dåligt av ska du byta ut tanken eller känslan mot något du mår bra av. Det är inte så lätt direkt, men med övning kommer du att fixa det galant.

Öva
Ställ dig framför spegeln och titta hur du ser ut när du tänker på något du läst eller hört som är negativt. Byt ansiktsuttryck genom att le och tänka på något du blir glad av.
Håll med om att det är svårt att känna sig ledsen, arg eller modfälld när du ler. Just det, det går bara inte… eller hur!

Förändra en dålig vanabyt ut den helt enkelt
Börja föra dagbok så du lätt kan se och känna hur dina förändringar går till. Skriv ner det negativa du upplever och hur det känns i kroppen när du byter ut det mot någon positiv upplevelse eller tanke.
Du kommer bli förvånad över hur mycket negativt vi tar in dagligen!

Le och skratta mycket
Se till att du vaknar med ett leende varje morgon. Sätt dit leendet med automatik när du ligger och drar dig en stund. Tänk på de positiva upplevelser du vill få till under dagen och le när du tänker på dem.
Skratta mycket och våga visa andra din livsglädje. Den kommer nämligen att smitta av sig.

Lycka till Hör gärna av dig om hur det går.

Total Page Visits: 928 - Today Page Visits: 1

1 tanke kring ”Vänd det negativa

  1. Jag skulle vilja vara en del av den vita cirkeln i mitten på din målning. I den skulle jag vilja virvla runt ge mig hän utan skyddsnät och bara njuta. Vem vet vad som står bakom nästa hörn, eller skall jag säga cirkel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.